Vitaal Verder en Verzuimland in nieuw pand

Arbodienstverleners Verzuimland & Vitaal Verder verhuizen naar het Stadshart in Oldenzaal
Vijf jaar geleden zijn Willeke Nijkamp uit Borne en Stian Vogelsang uit Oldenzaal gestart met Vitaal verder. Vanuit Vitaal Verder ondersteunen zij als arbeidsdeskundigen bedrijven en organisaties in het begeleiden van complex en langdurig verzuim. Na een flitsende start kwamen er vanuit de klanten vragen om ook verzuim vanaf dag één te begeleiden. Dat was het begin van Verzuimland. Beide bedrijven zijn vanaf vorige week gevestigd in het Stadshart in Oldenzaal (Steenstraat 44).
Vitaal Verder en Verzuimland zijn arbodienstverleners met een regionaal karakter en laagdrempeligheid. Onze visie is dat vitaliteit werknemers en werkgevers verder brengt.
Ons onderscheidend vermogen ligt in de taal die we spreken. Door onze achtergrond en onze werkervaring kunnen we op verschillende niveaus communiceren, aldus Willeke Nijkamp. Wij staan voor kordate en goede dienstverlening die vooral gericht is op ‘doen’, uiteraard gebaseerd op een onderbouwd plan. We communiceren op een open en eerlijke wijze - zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Daar horen duidelijke afspraken bij, die we vanzelfsprekend nakomen.

Wij willen dat werkgevers én werknemers zich thuis voelen bij Verzuimland geeft Stian Vogelsang aan. Er zijn verschillende manieren om de zaken aan te pakken en wij sluiten aan op wat past bij onze opdrachtgevers. Dat doen we op proactieve, oplossingsgerichte, praktische en laagdrempelige wijze. We begeleiden het proces van A naar B(eter) door maatwerk te leveren. Ons credo is: herstellen doe je op de werkvloer. De vaste casemanager en bedrijfsarts kennen de klanten dan ook goed.
We begrijpen wat voor een werknemer belangrijk is, maar ook waar de belangen van de ondernemer liggen. Vanuit die basis nemen we een professionele positie in. Niet alleen voor de korte termijn gaan, maar juist voor de lange termijn het optimale resultaat bereiken met elkaar. Daar staan wij voor met ons team van inmiddels 11 medewerkers.
Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek bent u welkom op www.verzuimland.nl en www.vitaalverder.nl. Even binnenlopen mag natuurlijk ook.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
telefoon 0541-571058
email: info@vitaalverder.nl

KvK
60031808 Zwolle

Klachtenformulier