Onze visie

Medewerkers die altijd 100% inzetbaar zijn, dat is een utopie. Maar inzetbaarheid is wel degelijk positief beïnvloedbaar, hoe moeilijk dat soms ook kan lijken.

Elk bedrijf heeft zijn eigen bedrijfscultuur, beleid en gedragingen van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast wonen we in een land vol regels, procedures, premies, wetgeving, ziekenhuizen, bedrijfsartsen, het UWV, arbeidsdeskundigen en heel veel arbodiensten. Dat organisaties in dit doolhof verdwalen, is niet vreemd. Vitaal Verder Arbodienstverlening helpt de juiste route te vinden, met als bestemming een duurzaam en gezond personeelsbestand met medewerkers die met zoveel mogelijk plezier naar beste kunnen presteren.

Wij willen dat werkgevers en werknemers zich thuis voelen bij Vitaal Verder Arbodienstverlening. Er zijn verschillende manieren om de zaken aan te pakken en wij sluiten aan op wat past bij onze opdrachtgevers. Dat doen we op proactieve, oplossingsgerichte, praktische en laagdrempelige wijze. We begeleiden het proces van A naar B(eter). Vanuit strategisch naar operationeel of andersom. Als het om verzuim gaat, dan heeft Vitaal Verder Arbodienstverlening alle instrumenten in huis om te zorgen voor een zo hoog mogelijke inzetbaarheid voor elke medewerker afzonderlijk.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
telefoon 0541-571058
email: info@vitaalverder.nl

KvK
60031808 Zwolle

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden ?
Nieuwsbrief najaar 2020