Verzuimmanagement

Vitaal Verder neemt u het verzuimmanagement uit handen. Dat kan op verschillende manieren. Houdt u als bedrijf graag zoveel mogelijk in eigen hand, dan kunt u kiezen voor het eigen-regiemodel. Past het beter bij uw organisatie om verzuimmanagement uit te besteden, dan is ons full service-abonnement een goede optie. Hoe dan ook, bij Vitaal Verder zit u met elk model goed.

Verzuimmanagement op basis van gedragsstijl
Bij Vitaal Verder hebben we een unieke werkwijze waardoor we snel de vinger op de zere plek kunnen leggen. Wij leggen de link tussen gedrag en verzuim. Iedereen gaat anders om met ziekte en ziekteverzuim. De een werkt door tot het echt niet meer gaat, wat gelijk lang ziekteverzuim tot gevolg kan hebben, de ander meldt zich al ziek bij een verkoudheid. Bij iedereen zijn bepaalde patronen te onderscheiden. Door onze kennis van diverse gedragsstijlen kunnen we achter de verzuimreden kijken. Net een stapje verder dus. We komen daardoor snel tot de kern van het probleem en kunnen direct naar een goede oplossing werken. Het zijn duurzame oplossingen, juist omdat we inspelen op het gedrag van de werknemer. Dit bespaart u tijd, energie en kosten.

Een frisse kijk op de zaken
Verzuimbegeleiding en visie hierop zitten soms al “ingebakken” in uw eigen organisatie. In gedragingen, in cultuur, in de geschreven en ongeschreven spelregels of in vaardigheden van uw medewerkers. Het kan heel wat opleveren die dingen eens onder de loep te nemen. Past wat we doen wel bij onze organisatie en levert onze werkwijze het beste resultaat op?
Welke van onze verzuimbegeleidingsmodellen vervolgens bij uw organisatie past, is mede afhankelijk van de kennis en kunde binnen uw organisatie. Het mooie is dat de mensen van Vitaal Verder uw medewerkers - waar nodig - kunnen begeleiden. Ze kunnen coachen en kennis vergroten waardoor u een volgende keer zelf kunt handelen. Natuurlijk hoeft dat niet altijd het doel te zijn. Wilt u uw organisatie juist ontlasten als het gaat om verzuimmanagement, dan nemen we zonder problemen complete processen en taken over. Uw verzuimdossier blijft zo altijd op orde!

Creatief, oplossingsgericht en actief zijn kernwoorden die passen bij onze missie en visie.
“Een hart voor de mens en een scherp oog voor cijfers!”

Meer weten over de manier waarop we werken?
Bel met 0541-571058.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
telefoon 0541-571058
email: info@vitaalverder.nl

KvK
60031808 Zwolle

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden ?
Nieuwsbrief najaar 2020