Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Bijna elke organisatie moet een over een actuele Risico-Inventarisatie en -Evaluatie beschikken. Deze bestaat uit twee onderdelen, een lijst met alle risico’s in uw organisatie en een plan van aanpak voor het oplossen ervan. Hiermee dringt u de risico’s voor uw personeel en uw organisatie terug. En daarmee ook het financiële risico.

Heeft u 40 of meer personeelsuren? Dan moet uw organisatie beschikken over een actuele Risico-Inventarisatie en-Evaluatie. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf kan deze RI&E door u zelf worden opgesteld of kunt/moet u de uitvoering van RIE uitbesteden. In de meeste gevallen moet een RI&E ook getoetst worden door een daartoe bevoegde deskundige. Heeft u wel mensen in dienst, maar minder dan 40 personeelsuren dan kan de Checklist Gezondheidsrisico’s volstaan.

Ook voor organisaties die deels of volledig met vrijwilligers werken kan een RI&E verplicht zijn.
Het uitvoeren van de RI&E kost u veel tijd. Vitaal Verder kan voor u uitzoeken of u een RI&E moet hebben, of deze getoetst moet worden en kan deze voor u uitvoeren en/of toetsen. U kunt zich dan richten op uw bedrijfsvoering.

Wij adviseren u hier graag over.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
telefoon 0541-571058
email: info@vitaalverder.nl

KvK
60031808 Zwolle

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden ?
Nieuwsbrief najaar 2020