U zoekt een bedrijfsarts in uw regio?

U zoekt een bedrijfsarts in uw regio? Een bedrijfsarts die met u meedenkt, naar kansen en mogelijkheden zoekt en niet naar beperkingen? U wilt een bedrijfsartsverslag waar u iets aan heeft? De bedrijfsartsen van Vitaal Verder Medisch zitten door het hele land en ze zijn zorgvuldig door ons gescreend.

Met Vitaal Verder Medisch beschikt u direct over een landelijk netwerk van goede bedrijfsartsen. Samen met de arbeidsdeskundigen en de verdere providerboog van Vitaal Verder zorgen zij voor optimale begeleiding. U kunt de bedrijfsartsen inzetten via onze back office. Ze zijn ook beschikbaar zonder een abonnementsvorm, dus op incidentbasis of via een Eigen-Regiemodel.

Binnen ons Eigen-Regiemodel houdt u de regie zoveel mogelijk in eigen hand. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eigen bedrijfsarts en de regie voor het inschakelen ervan bij leidinggevenden neerleggen. Eigen regie betekent verder dat u de mogelijkheid heeft om - wanneer nodig- gebruik te maken van externe diensten die wij voor u kunnen inkopen. Vitaal Verder zoekt aansluiting bij uw keuzes en denkt op een positief kritische manier met u mee.

Wij helpen u graag bij het opzetten van Integraal (gezondheids)Management. Onze arbeidsdeskundigen en bedrijfsdeskundigen zijn geschoold om dit soort projecten optimaal te begeleiden. Met een open basishouding die klanten als zeer prettig ervaren vinden zij de juiste mix tussen kwaliteit en klantrelatie.

Daarom geloven wij dat Vitaal Verder voor elk bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn!

Weten wat Vitaal Verder Medisch voor uw organisatie kan betekenen?
Bel met 0541-571058 of mail naar info@vitaalverder.nl.

Vraag informatie aan

Adres
Steenstraat 44
7571 BL Oldenzaal
telefoon 0541-571058
email: info@vitaalverder.nl

KvK
60031808 Zwolle

Algemene Leveringsvoorwaarden

Klacht?
Compliment?

Privacyreglement downloaden?
Privacyreglement

Nieuwsbrief ontvangen ?
Schrijf u hier in

Nieuwsbrief downloaden ?
Nieuwsbrief najaar 2020